BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Pages

Friday, 11 January 2013

Weekend!

Hai semua, zeaq harap semua sihat dan gembira sentiasa. Apa ea korang wat time hujung minggu nih. Mesti ad macam2 aktiviti menarik nak dibuat bukan, Zeaq harap semua buat aktivit yang boleh hilangkan bosan kerana kalau siapa yang tinggal di asrama, hari minggu boleh jadi hari yang membosankan atau yang menyeronokkan, Bergantung kepada apa yang diisi sepanjang hujung minggu nih. Zeaq rasa larh kan, klu hujung minggu ni paling best tgok wayang terutama sekali ngan member. Klu siapa yang dah berpunya ue keluar larh dgn si dia tapi ingat jangan buat yang bukan2. Zeaq nak tahu gak aktiviti korang apabila hujung minggu nih. Apa kata korang komen kat zeaq boleh kongsi info2 dan perkara yang menarik yang dilakukan hujung minggu nih.

2 comments:

abelxheer said...

hujung minggu aku duduk rumah .perap kan diri kat bilik blog walkingg blog orang .termasuk le blog kau kahkah

Fieza Inlurve said...

hujung minggu ni saya kena study je coz ad exam next week. huhu. btw. follow u :)

http://princessinlurve.blogspot.com/