BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Pages

Saturday, 19 January 2013

Salah ker?


Hai semua, Apa khabar? Zeaq harap sume sihat2 belaka larh ea. Zeaq ad satu soalan, salah ke kalau bekawan? x salah kan.

KENAPA PERLU BERKAWAN?
Banyak sebab perlu berkawan:
  • Tempat mengadu terutama time da duduk asrama
  • Kongsi suka dan duka
  • tempat meminta pertolongan
  • Tempat bergaduh dan seribu satu sebab lagi.
Sebenarnya, my friend terasa ngan perasaan cemburu seorang kawan lagi nih, setakan berkawan saja not couple okay. Sudah - sudah larh nak jealous x tentu pasal, Mudarat nnt.  Apa pun, harap2 larh masalh ni bley diselesaikan. Klu sape ad idea nak settlekan masalah ni, bley tlg comment x? Your help is needed :)


2 comments:

GaRy™ said...

kawan memang perlu... kita mana boleh hidup sorang2 kat mukabumi ni... tapi kawan gelak banyak je, kawan masa susah bukan senang nak cari... :)

minta izin follow sini.. :) jemput singgah blog gary.. :)

ziqa nuar said...

mungkin dy suke kamu kot.. hee
mude lg, xyh la pk benda2 cm nihh.. kwn la ngn semua org asalkan pelajaran kena jge ok :))