BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Pages

Monday, 14 January 2013

Memories! Part 1


Hai sume, Zeaq harap sume sihat2 belaka. Apa gambar kat atas ni? Mst ramai yang tertanya kan. Haha, ni gambar permainan ping pong versi budak asrama (sorry klu gambar x lawa ). Ni merupakan salah satu kenangan Zeaq time kat asrama dulu. Pakai papan katil, bakul dobi 3 dan buku serta barang terpakai, Haha. Kreatif btul x? Sape pernah try cer komen sikit. Macam ni larh, time kat sekolah menengah dulu, ni antara aktiviti malam feveret dak aspura sekolah Zeaq. Mmg hujung minggu jer pnuh bilik iron baju ngan budak. Semate2 nak main ping pong, sanggup tunggu sampai kul  3pagi (kaunter tutup lepas ue, tuan dye nak tidor). Ad larh dalam seminggu lepas ue, Zeaq main larh ping pong ngan membe, port ping pong ue kat aras kitaorang kat aras 3. Tgh syok main tuh, kne sergah dgn ketua warden. Zapp, kne sebat kat kaki. Perh, merah seminggu. Ketua warden cakap larh knape x tido? mst larh x tido kan da ad program ping pong malam ue. X yah larh tido. Rupa - rupanya dye naik aras kitaorang sebab dak pompuan gitahu kat warden, Jelez ke dak aspuri? X pe larh, Sabar je larh time ue. Ingatkan Zeaq je yang kne denda, rpenye ramai lagi yang x tido pasal men bola kat bawah dan ceper, Keesokan, nama Zeaq kne mention ngan ketua warden sebagai pelajar yang paling aktif, haha. Segan macam ap larh time ue. Well, just be cool je larh time ue, wat x tahu jer. Done. ini je untuk part1 , nnt part 2 citer lain lak. Kbye.

3 comments:

Hadablogspotlive said...

lukis sendiri eyh gmbr main ping pong tuu? ok la.. hee..

Hadablogspotlive said...

lukis sendiri eyh gmbr main ping pong tuu? ok la.. hee..

Hadablogspotlive said...

gmbr tu lukis sendiri eyh? hee ok lah tuu.. not bad ;)