BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Pages

Saturday, 12 January 2013

One Full Day :)

Yosh, Hai semua. Amacam, Sihat? Harap- harap sihat larh ea. Hari ni hari paling sibuk untuk miggu ni bagi Zeaq. Nak tahu kenapa? Haha. Ni Zeaq nak citer, Sabar ea, Nak try recalll ( x sampai satu hari da lupa ker??) Oh. Citernya start time Zeaq bgun lepas kul 8 pagi mcm ue larh. Da bgun je terus gi main futsal,, Ehem mst larh mandi dulu. Saja nak bagi wangi badan. Ad larh habis kul 11 lbih camtu. Then balik bilik jer tgok ad mesej. Cbe teka mesej dari siapa?? Haha, itu rahsia. Well, ptg ue gak Zeaq start motor. Itu je yang ad buat masa nih. Well, sampai je kat mall, trus mencari and mencari. Lastly jumpa gak beliau kat aras 2. well, Zeaq ngan dye jenjalan ngan larh with others member. Takut perbuatan zina. X de aktiviti sgt larh kali nih, Sebab Zeaq pun tgh fikir nak tgok wayang membe ajak gi besok. X kan nak tinggalkan kawan lak kan. X ptut2 kalau tinggalkan kawan untuk orang lain yang kita tidak pasti lagi. Ad gak larh 3- 4 jam lepak kat mall ue. Perancangan first setakat nak cari buku novel Epidemik her tapi malangnya x keluar lagi :(. Untuk habiskan masa yang da pun terbuang, ap lagi shopping larh sampai larh kul 4.00. Thanks untuk si dia. Malam mmg heaven. X de assm yg perlu dibuat. Untuk mengenjoyakan diri Zeaq gi makan ngan membe. HUh, Tggu makanan pun  lambat. Sabar je larh kan. Mmg penuh aktiviti Zeaq hari nih. Okay selamat tinggal semua, mata da kuyu da nih.

4 comments:

abelxheer said...

aku masih tertunggu bila le aku dapat dating dengan pakwe aku =(

Azib Addin said...

sabar larh ea, nnt dapat larh ue,

Nurul Farahizzati said...

busy nya... hahaha..

Ezad Izzuddin said...

Singgah sini :D