BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Pages

Friday, 18 January 2013

Memories! Part 2


Hai sume, ni sambungan yang lepas. Kalau dah duk sekolah asrama, mesti x leh lepas dari bola atau futsal kan, Zeaq ad pengalaman sebenarnya. Biasa larh, still x matang lagi (Da matang ke Zeaq?). Btw, mmg setiap klu x de pape mmg turun futsal. Sbenarnya zeaq bukan nak cite pasal futsal je. Time kat hostel dulu, geng Zeaq ad wat game  baru, nama dye Stay up futsal pasal kitaorang men game nih kat bilik belajar@ bilik stay up. Game ni mmg popular kat hostel Zeaq, mgkin sbb men malam2 kat padang atupun court futsal x ley. Haha, x pe larh sekurangnya ad jugak benda yg boleh isi masa lapang nih. Bola yg kteorg guna bkn bola futsal tau. Seingat Zeaq larh, bola ue diperbuat drpd kertas dan pita pelekat. Habis satu bilik belajar ue bersepah. Selamat warden blok wat x tahu jer, klu x mmg zapp larh kne. Okay that's all untuk kali ni. Bye2.

0 comments: