BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Pages

Monday, 25 March 2013

Da berubah ea?

Hai semua, akhirnya kembali juga zeaq ke sini. Sihat? Klu x sihat cepat2 mkn ubat. Hurmm. Zeaq sebenarnya terfikir something ttg membe Zeaq ni. Zeaq sebenarnya risau dgn perangai dye nih. Zeaq sebenarnya seorang yg caring ambil berat. Tgok perangai sahabat ni makin lama makin berubah. Cuba menjauhkan diri dari Zeaq ngan kengkawan yg lain. Cbe larh cerita klu ad masalah. Mana tahu Zeaq ley tlg. X byk, sikit pn jadi larh. Okay. Tp malangnya, dye x pernah cerita dan start terjebak dengan benda yg boleh menghilangkan fokus dia utk study. Someone, please help me to solve my problem. Your help is very needed.

Tuesday, 19 March 2013

Crack T^T


Hai semua, sihat kan? Sob3. Zeaq sebenarnya agak sedih banyak  sebab lappy Zeaq ad screen crack. Masuk ni da dua kali screen crack, kopak larh duit zeaq nak gi tukar screen. Bye2 my beloved money. Well, nak buat macam mne kan. Terima je larh seadanya. Terpaksa menunggu seminggu utk tukar screen. Mmg hilang terus RM400 semata2 nak tukar screen. Lappy tersayang nih, Hehehe. Mmg terpaksa berhenti sume rutin harian Zeaq. Ehh? X de larh sume rutin harian Zeaq. Cuma kerja ssh larh nak wat assignment nnt. Makin besar lak screen crack tu,. X tahu larh camne ley terjadi, haha. Okay semua. Selamat malam

Sunday, 17 March 2013

Final exam,

Hai semua, morning zeaq ucapkan, sorry larh sebab da lama x update blog, da bersawang da nih, Haha. Zeaq sibuk ngan study sebenarnya. Harini Zeaq akan menduduki final exam. Selamat terbuka blog, klu x mmg bertambah lagi larh sawang yang melekat kat sini. Apapun, habis saja final ni, Zeaq nak fokus balik utk blogging. My life as a blogger is really an awesome life, Yeah. Doakan Zeaq berjaya dalam exam nnt. Wish me luck. Goodbye everybody :')